CADS uudistaa Sewatek-läpivientien käsittelyn

14
.
12
.
2018

Uudet Electric 18.0.3, Hepac 18.0.5 ja House 18.0.3-revisiot tulevat sisältämään muutoksia reikätoiminnallisuuteen ja Sewatek-läpivientien käsittelyyn.

CADS-uutiset verkkosivuilla

-         Kymdata ja Sewatek kehittivät yhdessä lisää älyä IFC-malliin

-         Reikätoiminnallisuuteen uudistuksia

-         Kaikki CADS-uutiset

Putkien lukusuunta

Putkien lukusuuntaongelma on vaivannut Sewatek-läpivientien kanssa pitkään. CADSin uusien versioiden myötä asia korjaantuu. Uusien versioiden myötä Sewatek-reikävarausmerkinnöissä hyödynnetään suuntanuolta, mikä määrittelee putkisarjan lukusuunnan. Sewatek-putkisarjan tieto merkitään ensimmäiseen läpivientiin ja muihin tulee vain Sewatek-merkintä. Sewatek Connector osaa lukea tätä tietoa Teklassa.

3D-läpivientikappale

IFC-vientitoiminnoissa voidaan valita Sewatekien vientitapa. Oletus vientitapana on muotografiikka, mikä tarkoittaa käytännössä sitä, että IFC-malliin vietävät Sewatek-osat ovat graafisesti osien todellista muotoa mukailevia. Mahdollista on myös määrittää reikävaraus perinteisenä laatikkomuotona.

IFC-koodaus

Koodaus muuttuu siten, että jatkossa oletuksena käytetään json-koodausta (vanha koodaus myös mahdollista valita). Sewatek Connector pystyy paremmin hyödyntämään tässä muodossa olevaa tietoa.

Lue lisää

 

Sewatek Connector julkaistu

Sewatek Connector -ohjelma on julkaistu Tekla Warehousessa vapaasti ladattavaksi. Teklassa toimivan ohjelman avulla saadaan Sewatek-seinäläpiviennit valittuihin osiin IFC-reikätieto-objektien perusteella.

Lue lisää

Sewatekit Tekla Warehousessa