Sewatek-tulpat

Tulpat läpivienteihin tilanteessa, jossa niistä ei vielä viedä putkia tai kaapeleita läpi.Tulpat läpivienteihin tilanteessa, jossa niistä ei vielä viedä putkia tai kaapeleita läpi.

Tulpat Sewatek-varauksiiin.

Osa Sewatek-läpivienneistä voidaan jättää rakenteisiin varauksiksi tuleviin tarpeisiin (ks. ETA-asiakirjat) ja tilkitä vain tilapäisesti. Tähän tarkoitukseen meiltä löytyy erilaisia muovi-, solukumi- ja kumitulppia. Tyhjän reiän tukkimiseen ratkaisu löytyy Zapp-Zimmermann tulpista.

Tekniset tiedot

Valmiit läpivientikuvat ja merkintäesimerkit ovat kopioitavissa Merkintäohjeesta (dwg) tai lisäämällä ilmaisesta ProdLib-kirjastosta.

Lisätietoa läpivienti- / putkimerkinnöistä voi lukea suunnittelijoille suunnatulta sivulta.

Rakenne

  • Betoni, kevytbetoni, tiili, massiivipuu (CLT/LVL ). Kiviseinän tiheys väh. 450 kg/m³ ja paksuus väh. 100 mm, kivivälipohja väh. 850 kg/m³ ja 200 mm, massiivipuun paksuus väh. 80 mm

Läpivietävä tekniikka

  • Valurauta- tai muoviviemäriputket (75 tai 110 mm). Testatut dB-putket: Uponor Decibel, Geberit Silent Pro, Geberit Silent-dB20, Poloplast Polo-Kal, Wavin SiTech+, Wavin Asto.

Palonkestävyysluokka

  • Vaihtelee mm. rakenteen mukaan, esim. muoviviemäri betonivälipohjassa EI 120.

Palokäyttäytyminen

  • Ei määritelty

Ilmaäänieristävyys

  • Vaikutus läpäisemättömään rakenteeseen verrattuna < -2 dB

Ilmatiiveys

  • Vuoto n₅₀ = 0,098 l/min

Tuotenimi kertoo tuotteen tarvitseman reiän koon. ILMOITA AINA VIRTAUSPUTKIEN TÄSMÄLLISET ULKOHALKAISIJAT.

Viemäriläpiviennit pitävät sisällään paisuvan nauhan, solukumitiivisteet sekä kiinnityslaipat.

D105 ja D140

Läpivienti on pakattu kätevään suojakuoreen. Asennus tulee tehdä 105/140 mm porareikään/varaukseen ennen viemäriputken asentamista tai samanaikaisesti putken kanssa.

D105 / D140 -viemäriläpivienti
D140x2 (Tupla). Yhdistävän osan leveys 20 mm
D105 / D140 massiivipuurakenteessa

D140x2 (Tupla) soveltuu seinäpaksuuksiin 150-250 mm. Tätä paksummissa seinissä käytettävä kahta irrallista läpivientiä. Välipohjassa riittää yksi läpivienti rakenteen alaosassa.

Lataa tästä

Esitteet ja asennusohjeet

Detaljipiirrokset