Sewatek SWT-105 paloakryyli

Sewatek SWT-105 paloakryyli on lämmön vaikutuksesta lievästi paisuva paloakryyli, joka soveltuu esimerkiksi pienempien metalliputkien ja kaapelien läpivientien palokatkoratkaisuksi. Massa säilyttää hyvin elastisuutensa.

  • Betoniseiniin ja -välipohjiin, sekä rankarakenteisiin levyseiniin
  • Metalliputkille, kaapeleille ja kaapelinipuille
  • Pakkauskoko 330 ml

Lievästi paisuva paloakryyli

‍Grafiittia sisältävä palotilanteessa lievästi paisuva yksikomponenttinen akryylimassa. Massa on tarkoitettu metalliputkien, kaapeleiden ja kaapelinippujen palokatkoksi ja tiivisteeksi sisätiloissa. Kotimainen kevyesti levittyvä ja hyvin elastisuutensa säilyttävä massa, jota voi halutessaan käyttää myös kaikkien Sewatek-valmisläpivientien jälkitiivistämiseen.

Paloakryyli on kustannustehokas vaihtoehto esimerkiksi kaapelien läpimenokohtien palokatkoksi. Moneen tilanteeseen Sewatekin valikoimassa on tarjolla valmisläpivienti- ja palomassaratkaisu, ja viime kädessä tuotevalinta saatetaan tehdä tuotekelpoisuuden (ts. saavutettavien paloluokkien) perusteella, ks. detaljipiirustukset. Paloakryyli asennetaan taloteknisten asennusten jälkeen.

Tuote soveltuu betonisiin seiniin ja välipohjiin sekä rankarakenteisiin levyseiniin. Yksityiskohtaiset tiedot paloluokista ja asennusteknisistä vaatimuksista käyvät ilmi tuotteen detaljipiirustuksista.

Tekniset tiedot

ETA-asiakirja
CE-merkintä perustuu ETA-asiakirjaan 20/0260
Vaatimukset rakenteelle
Betoniseinä: vähimmäistiheys 450 kg/m³, vähimmäispaksuus 100 mm. Kipsilevyseinä: vähimmäispaksuus 94 mm, kaksinkertainen levytys rakenteen molemmin puolin. Betonivälipohja: 850 kg/m³, vähimmäispaksuus 150 mm.
Läpivietävä tekniikka
Metalli- ja komposiittiputket, kaapelit
Sauman leveys ja syvyys
Sauman leveys 10-25 mm ja syvyys vähintään 25 mm
Pakkauskoko
330 ml
Väri
Harmaa
Palonkestävyysluokka
Paloluokat rakenteesta ja läpivietävästä tekniikasta riippuen EI 60 – EI 120

Kysy lisää