Kaapelin läpivienti | S-sarja

Sewatekin S-sarjan kaapelin läpivienti on tutkitusti turvallinen valmisläpivienti, jonka avulla hoituvat mm. monet asuintalon kaapelien palokatkot. Kun kaapelin läpivienti asennetaan jo valuvaiheessa, on palokatko kaapelointia ja viimeistelyä vaille valmis. Tutustu tuotteisiimme!Sewatekin S-sarjan kaapelin läpivienti on tutkitusti turvallinen valmisläpivienti, jonka avulla hoituvat mm. monet asuintalon kaapelien palokatkot. Kun kaapelin läpivienti asennetaan jo valuvaiheessa, on palokatko kaapelointia ja viimeistelyä vaille valmis. Tutustu tuotteisiimme!

S-sarjan kaapeliläpiviennillä (tunnetaan myös Sewatek-sähköläpivientinä) hoituu esimerkiksi asuintalojen porrashuoneesta huoneistoihin kulkevien kaapelien läpivieminen. Läpivientimoduuleja voi liittää tarvittaviksi sarjoiksi esimerkiksi jättäen syöttöjohdolle oman moduulinsa ja liittämällä viereen toisen moduulin nipulle pienempiä kaapeleita.

Usein tuote valetaan väliseinäelementtiin elementtitehtaalla, mutta yhtälailla sitä voi käyttää paikalla valettavassa rakenteessa. Kaapeliläpiviennit ovat punaisia, mistä tunnistaa sen sisältävän lämmön vaikutuksesta paisuvaa Sewatek-palonauhaa. Tämä mahdollistaa myös erilaisten asennusputkien ja kaapelinippujen läpiviennit.

Yksityiskohtaiset tiedot läpivietävästä tekniikasta sekä saavutettavista paloluokista löytyvät tuotedetaljipiirroksista. Yleisesti ottaen tuotesarjasta löytyy ratkaisu tavanomaisiin asuinkohteiden kaapeliläpivientitarpeisiin aina EI 120 -paloluokkaan asti. Suurimmat yksittäiset kaapelit Ø21 mm, suurimmat kaapeliniput Ø63 mm ja suurimmat suojaputket Ø50 mm.

Suurien yksittäisten kaapelien tai isompien kaapelinippujen läpivienti on toteutettava jollakin muulla tuotteella. Suurille kaapeleille ja kaapelinipuille suosittelemme esimerkiksi palokatkomassoja tai -tiiliä.

Lataa tästä

Esitteet ja asennusohjeet

Detaljipiirrokset