Holviläpiviennit paikallavaluvälipohjaan

Sewatek H-sarjan paikallavaluholvin läpivienti asennetaan valumuotin päälle. Läpivientikappaleen alla on noin 40 mm tila, jossa betoniraudoitus sekä muut rakenneosat mahtuvat kulkemaan.Sewatek H-sarjan paikallavaluholvin läpivienti asennetaan valumuotin päälle. Läpivientikappaleen alla on noin 40 mm tila, jossa betoniraudoitus sekä muut rakenneosat mahtuvat kulkemaan.

Paikallavaluholvin läpivienti asennetaan valumuotin päälle. Läpivientikappaleen alla on noin 40 mm tila, jossa betoniraudoitus sekä muut rakenneosat mahtuvat kulkemaan. Myös läpiviennin kiertojäykkyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Läpiviennin takasiipeä voi taivuttaa asennusvaiheessa auki, jotta läpivienti ei kallistu poispäin seinästä.

Läpiviennit on tarkoitettu lämpöjohtopareille. Ne toimitetaan asennusvalmiina paketteina (Sewatek-läpivientiputket sisältävät läpivientiputken päissä olevat kuppitulpat). Paikallavalutuen runkoon mahtuvat virtausputket noin 42 mm asti (DN32). Tätä suuremmat Sewatek-läpivientiputket toimitetaan ilman valutukea.

Suosittelemme käyttämään läpiviennin kiinnittämiseen alumiininauloja, joita on saatavissa kauttamme. Alumiininauloilla on kolme etua. Niistä ei jää ruostetummumaa valuun, ne saa petkeleellä poikki ja ne eivät revi muottivaneria ruuvin tavoin.

Myynti ja jakelu

Oman myyntimme lisäksi tuotetta saa jälleenmyyjältämme Okarialta, joka varastoi typpillisimpiä kokoja ja pituuksia Vantaan varastossaan. Sewatek-läpiviennit Okarian nettisivuilla.

H-sarjan paikallavaluläpivienti Okarian nettisivuilla

Tekniset tiedot

Valmiit läpivientikuvat ja merkitäesimerkit on kopioitavissa Merkintäohjeesta (dwg) tai lisäämällä ilmaisesta ProdLib-kirjastosta.

Lisätietoa läpivienti- / putkimerkinnöistä voi lukea suunnittelijoille suunnatulta sivulta.

Rakenne

  • Betoni tiheys väh. 850 kg/m³, paksuus väh. 240 mm

Läpivietävä tekniikka

  • Metalliputket, komposiittiputket k/k-mitta 70 mm tai moduuleilla 70-180 mm maksimiputkikoko 89 mm

Palonkestävyysluokka

  • Vaihtelee mm. läpivietävän tekniikan ja eristeiden mukaan EI 30 - 120

Palokäyttäytyminen

  • Ei määritelty

Ilmaäänieristävyys

  • Vaikutus läpäisemättömään rakenteeseen verrattuna < -1 dB

Ilmatiiveys

  • Vuoto n₅₀ = 0,0 l/min ts. vuotoa ei esiinny

H-sarjan paikallavaluläpiviennin tuen mittatiedot
Läpivienti pyritään mitoittamaan siten, että kuppitulpan lyhennysvara mahdollistaa läpiviennin lyhentämisen tasoitteen pintaan.

Lataa tästä

Esitteet ja asennusohjeet

Detaljipiirrokset