Holviläpivienti ontelolaattaan

Sewatek H-sarjan ontelolaattavälipohjan palokatkoläpivienti asennetaan laataston reunakaistaan ennen laattakentän juotosvalua.Sewatek H-sarjan ontelolaattavälipohjan palokatkoläpivienti asennetaan laataston reunakaistaan ennen laattakentän juotosvalua.

Ontelolaattavälipohjan palokatkoläpivientisarja asennetaan laataston reunakaistaan ennen laattakentän juotosvalua. Läpivientisarja on mitoitettu siten, että sen tuet sopivat reunakaistan alueelle ja toisaalta myös reunaterästen ja tarvittavien sähköputkitusten teko sujuu helposti.

Läpiviennit toimitetaan määrämittaan katkaistuista ja päistään tulpatuista Sewatek-läpivientiputkista koostuvina paketteina, joiden mukana ovat tukikappaleet (ylätuki ja alatuki) läpiviennin paikoilleen tukemiseksi. 

Suosittelemme käyttämään läpiviennin alatuen kiinnittämiseen alumiininauloja, mikäli reunakaistan leveys ja muut ominaisuudet sen sallivat. 

Ala-, väli- ja ylätuki

H-sarjan läpiviennin asentaminen ontelolaataston reunakaistaan

 

Sovelluksia

Välituki esim. kuorilaattatilanteisiin

Ylätuen sijasta tai lisäksi voimme toimittaa välitukea, joka tiivistyy putken päässä olevan sinisen kuppitulpan sijaan itse läpivientiputkeen. Tällainen tarve saattaa tulla vastaan esimerkiksi kuorilaattatilanteissa tai mikäli läpivientiä on muuten tuettava jo hieman alempaa.

Sewatek-läpivientiputki ilman asennustukia

Toimitamme myös pelkkiä Sewatek-läpivientiputkia valmiiksi määrämittaan katkaistuina, kuppitulpilla tai ilman. Tällöin läpivientiputki voidaan kiinnittää halutulla tavalla paikoilleen. Pelkät läpivientiputket voidaan esim. asentaa samanaikaisesti virtausputken kanssa, jolloin kohdistaminen ainakin sujuu helposti. 

Myynti ja jakelu 

Oman myyntimme lisäksi tuotetta saa jälleenmyyjältämme Okarialta, joka varastoi typpillisimpiä kokoja ja pituuksia Vantaan varastossaan. Sewatek-läpiviennit Okarian nettisivuilla.

H-sarjan ontelolaattaläpivienti Pintoksen nettisivuilla

Tekniset tiedot

Valmiit läpivientikuvat ja merkitäesimerkit on kopioitavissa Merkintäohjeesta (dwg) tai lisäämällä ilmaisesta ProdLib-kirjastosta.

Lisätietoa läpivienti- / putkimerkinnöistä voi lukea suunnittelijoille suunnatulta sivulta.

Rakenne

  • Betoni: tiheys väh. 850 kg/m³, paksuus väh. 240 mm

Läpivietävä tekniikka

  • Metalliputket, komposiittiputket (k/k-mitta 70 mm tai moduuleilla 70-180 mm, maksimiputkikoko 89 mm)

Palonkestävyysluokka

  • Vaihtelee mm. läpivietävän tekniikan ja eristeiden mukaan välillä EI 30 - 120

Palokäyttäytyminen

  • Ei määritelty

Ilmaäänieristävyys

  • Vaikutus läpäisemättömään rakenteeseen verrattuna < -1 dB

Ilmatiiveys

  • Vuoto n₅₀ = 0,0 l/min ts. vuotoa ei esiinny

Läpivienti pyritään mitoittamaan siten, että kuppitulpan lyhennysvara mahdollistaa läpiviennin lyhentämisen tasoitteen pintaan.

Lataa tästä

Esitteet ja asennusohjeet

Detaljipiirrokset