D2-sarjan palokatko kevytrakenteisissa rakenteissa

Sewatek D2-sarjan läpiviennit on helppo asentaa kevytrakenteeseen porattuun reikään. Saatavilla useita kokoja 8-64 mm virtausputkille. Toimii sekä putki- että kaapelipalokatkona.Sewatek D2-sarjan läpiviennit on helppo asentaa kevytrakenteeseen porattuun reikään. Saatavilla useita kokoja 8-64 mm virtausputkille. Toimii sekä putki- että kaapelipalokatkona.

Sewatek D2-sarjan palokatkot ovat pääasiassa olemassa oleviin rakenteisiin tarkoitettuja valmisläpivientejä.

Tekniset tiedot

Valmiit läpivientikuvat ja merkintäesimerkit ovat kopioitavissa Merkintäohjeesta (dwg) tai lisäämällä ilmaisesta ProdLib-kirjastosta.

Lisätietoa läpivienti- / putkimerkinnöistä voi lukea suunnittelijoille suunnatulta sivulta.

Rakenne

  • Kevytrakenne, betoni, kevytbetoni tai tiili.

Läpivietävä tekniikka

  • Muoviputket, kaapelit, kaapeliniput ja muoviputkiniput.

Palonkestävyysluokka

  • Vaihtelee mm. läpivietävän tekniikan ja eristeiden mukaan välillä EI 30 - 120

Palokäyttäytyminen

  • Ei määritelty

Ilmaäänieristävyys

  • Vaikutus läpäisemättömään rakenteeseen verrattuna < -2 dB

Ilmatiiveys

  • Vuoto n₅₀ = 0,00 l/min

D2-sarja

Tuotenimi kertoo tuotteen tarvitseman reiän koon. Esimerkiksi D2-40 tarvitsee 40 mm reiän. ILMOITA AINA VIRTAUSPUTKIEN TÄSMÄLLISET ULKOHALKAISIJAT.

D2-40

on pienin kevytseinäläpivienti mahtuen 40 mm reikään. Suurin läpivietävä putki voi olla ulkohalkaisijaltaan 22 mm. Tuotteen mukana toimitamme kiinnityspäätykappaleet, jotka varmistavat läpiviennin paikoillaan pysymisen sekä viimeistellyn ulkoasun. Jälkitöiksi riittää muiden tuotteidemme tavoin akryylikittaus.

D2-60

Kevytseinäläpivienti D2-60 on D2-40:n isoveli. Läpivientikapasiteetiltaan se yltää halkaisijaltaan noin 40 mm putkiin tai kaapelinippuihin asti. Tuotteen mukana toimitamme asennuslaipat, jotka varmistavat läpiviennin paikoillaan pysymisen sekä viimeitellyn ulkoasun. Jälkitöiksi riittää muiden tuotteidemme tavoin akryylikittaus.

D2-75

Saneerausläpivienti D2-75 on veljessarjan toiseksi suurin. Se asennetaan 75 mm reikään ja se mahdollistaa läpiviennit ulkohalkaisijaltaan 54 mm asti. Tuotteen mukana toimitamme asennuslaipat, jotka varmistavat läpiviennin paikoillaan pysymisen sekä viimeistellyn ulkoasun. Jälkitöiksi riittää muiden tuotteidemme tavoin akryylikittaus.

D2-90

Saneerausläpivienti D2-92 on veljessarjan suurin. Se asennetaan 90 mm reikään ja se mahdollistaa läpiviennit ulkohalkaisijaltaan 64 mm asti. Tuotteen mukana toimitamme asennuslaipat, jotka varmistavat läpiviennin paikoillaan pysymisen sekä viimeistellyn ulkoasun. Jälkitöiksi riittää muiden tuotteidemme tavoin akryylikittaus.


Lataa tästä

Detaljipiirrokset