D2-sarjan palokatko kevytrakenteisissa levyseinissä

Sewatek D2-sarjan läpiviennit on helppo asentaa kevytrakenteeseen porattuun reikään. Saatavilla useita kokoja 8-64 mm virtausputkille. Toimii sekä putki- että kaapelipalokatkona.Sewatek D2-sarjan läpiviennit on helppo asentaa kevytrakenteeseen porattuun reikään. Saatavilla useita kokoja 8-64 mm virtausputkille. Toimii sekä putki- että kaapelipalokatkona.

Sewatek D2-sarjan valmisläpiviennit ovat näppärä tapa ratkaista myös levyrakenteiden palokatkot. Tuote soveltuu niin muoviputkille, kaapeleille kuin metalliputkillekin. Asentaminen on nopeaa, eikä erillisiä kotelointeja, massauksia tms. yleisiä levyrakenteisiin liittyviä työvaiheita tarvita. Tuote asennetaan ennen talotekniikkaa tai samanaikaisesti talotekniikan kanssa. Näin ollen se voidaan asentaa esimerkiksi jo elementtitehtaalla. Tällöin läpivienti toimii palokatkona myös ennen lvis-töitä ja voidaan tarvittaessa jättää varaukseksi myöhempiinkin tarpeisiin.

Tekniset tiedot

Valmiit läpivientikuvat ja merkintäesimerkit ovat kopioitavissa Merkintäohjeesta (dwg) tai lisäämällä ilmaisesta ProdLib-kirjastosta.

Lisätietoa läpivienti- / putkimerkinnöistä voi lukea suunnittelijoille suunnatulta sivulta.

Rakenne

  • Levyseinä, betoni-, kevytbetoni- tai tiiliseinä, betonivälipohja

Läpivietävä tekniikka

  • Muoviputket, kaapelit, kaapeliniput ja muoviputkiniput (myös metalliputket)

Palonkestävyysluokka

  • Vaihtelee mm. läpivietävän tekniikan ja eristeiden mukaan välillä EI 30 - 120

Palokäyttäytyminen

  • Ei määritelty

Ilmaäänieristävyys

  • Vaikutus läpäisemättömään rakenteeseen verrattuna < -2 dB

Ilmatiiveys

  • Vuoto n₅₀ = 0,00 l/min

D2-sarja

Tuotesarja sisältää neljä tuotekokoa, joista D2-40 jakautuu vielä kahdeksi eri tuotteeksi. Näin läpivietävälle talotekniikalle pystytään valitsemaan tarkoituksenmukainen tuotekoko saavuttaen samalla helposti myös ääniteknisesti toimiva ja tilaa säästävä ratkaisu.

Tuotenimi kertoo tuotteen tarvitseman reiän koon. Esimerkiksi D2-40 tarvitsee 40 mm reiän.


Lataa tästä

Esitteet ja asennusohjeet

Detaljipiirrokset (levyrakenne)