D-sarjan palokatkot

D-sarjan läpivienti koostuu Sewatek-läpivientiputkesta sekä sen päihin kiinnitetyistä alumiinimanseteista, joissa on voimakkaasti paisuva palonauha.

  • Helppo ja nopea asentaa massiivipuuseinään porattuun reikään
  • Yksi harvoista massiivipuurakenteisiin testatuista palokatkoratkaisuista
  • Kolme tuotekokoa

D-sarjan palokatko massiivipuurakenteissa

Sewatek D-sarjan läpivienti on helppo asentaa massiivipuuseinään porattuun reikään. Tulpattuna tuote toimii myös varauksena tai työmaa-aikaisena palokatkona.  D-sarjan tuotteet toimivat sekä putki- että kaapelipalokatkona, ja viemäriläpiviennit huomioiden tuotesarja kattaa putkikoot aina 110 mm asti.

D-sarjan läpivienti koostuu Sewatek-läpivientiputkesta sekä sen päihin kiinnitetyistä alumiinimanseteista, joissa on voimakkaasti paisuva palonauha. Kiinnittämiseen käytetään lisäksi rakenteen pintaan ruuvattavaa asennuslaippaa.

‍Tuotekokoja on kolme, ja tuotenimi kertoo ulkohalkaisijan ts. porattavan reiän koon. Läpiviennit voidaan toimittaa määrämittaisina, mutta ne ovat lyhennettävissä vielä myöhemminkin.

Tuotekoot

‍Viemäriputkille löytyy lisäksi läpiviennit D80, D105 ja D140. Ne löytyvät viemäriläpivienti-osiosta D-sarja viemariputkille.

Tuotenimi kertoo tuotteen tarvitseman reiän koon. Esimerkiksi D42 tarvitsee 42 mm reiän. Jos tilausvaiheessa pystytään ilmoittamaan läpivietävän tekniikan täsmälliset ulkomitat, voidaan läpivientikappale sovittaa tiiviiksi läpivietävää tekniikkaa varten, jolloin tiivistyskittauksessa päästään vähemmällä. 

D42

D42 on pienin massiivipuuläpivientimme mahtuen 42 mm reikään. Suurin läpivietävä putki voi olla ulkohalkaisijaltaan noin 23 mm. Tuotteen mukana toimitamme asennuslaipat, jotka varmistavat läpiviennin paikoillaan pysymisen sekä viimeistellyn ulkoasun. Jälkitöiksi riittää muiden tuotteidemme tavoin akryylikittaus.

D62

D62 asennetaan noin 62 mm reikään. Läpivientikapasiteetiltaan se yltää halkaisijaltaan noin 40 mm putkiin tai kaapelinippuihin asti. Tuotteen mukana toimitamme asennuslaipat, jotka varmistavat läpiviennin paikoillaan pysymisen sekä viimeitellyn ulkoasun. Jälkitöiksi riittää muiden tuotteidemme tavoin akryylikittaus.

D92

D92 on viemäriläpivientejä lukuun ottamatta sarjan suurin. Se asennetaan 92 mm reikään ja se mahdollistaa läpiviennit ulkohalkaisijaltaan 64 mm asti. Tuotteen mukana toimitamme asennuslaipat, jotka varmistavat läpiviennin paikoillaan pysymisen sekä viimeistellyn ulkoasun. Jälkitöiksi riittää muiden tuotteidemme tavoin akryylikittaus.

 

‍Tiedot

Tuote koostuu Sewatek-läpivientiputkesta, sen päihin lisätyistä palonauhaa sisältävistä alumiinipäätykappaleista sekä asennuslaipoista.

Tekniset tiedot

Soveltuvat rakenteet
ETA-arviointi ja CE-merkintä
Vähintään 80 mm paksut CLT- ja LVL-elementit. Käytettävissä myös muiden massiivipuurakenteiden yhteydessä.
Läpivietävä tekniikka
Metalliputket, komposiittiputket, muoviputket, kaapeliniput, muoviputkiniput
Palonkestävyysluokka
Vaihtelee läpivietävän tekniikan ja eristeiden mukaan välillä EI 30 - 60
Ilmaäänieristävyys
Vaikutus läpäisemättömään rakenteeseen verrattuna < -2 dB
Ilmatiiveys
Vuoto n₅₀ = 0,00 l/min, kun läpiviennin tiivistyskittaus on suoritettu ohjeen mukaisesti
Tuotekoot
Tuotenimi kertoo tuotteen tarvitseman reiän koon. Esimerkiksi tuotteen D42 optimaalinen reikäkoko on 42-43 mm.
Muut luokitukset
M1-sisäilmaluokitus, mahdollista tilata Joutsenmerkki-yhteensopivana versiona

Kysy lisää