D-sarjan palokatko massiivipuurakenteissa

Sewatek D-sarjan läpivienti on helppo asentaa massiivipuuseinään porattuun reikään. Tulpattuna toimii myös varauksena tai työmaa-aikaisena palokatkona. Saatavilla useita kokoja 110 mm viemäriputkeen asti. Toimii sekä putki- että kaapelipalokatkona.Sewatek D-sarjan läpivienti on helppo asentaa massiivipuuseinään porattuun reikään. Tulpattuna toimii myös varauksena tai työmaa-aikaisena palokatkona. Saatavilla useita kokoja 110 mm viemäriputkeen asti. Toimii sekä putki- että kaapelipalokatkona.

D-sarjan läpiviennit D42, D62 ja D92 on tarkoitettu massiivipuurakenteisiin, kuten CLT- ja LVL-elementteihin.

D-sarjan läpivienti koostuu Sewatek-läpivientiputkesta sekä sen päihin asennettavista alumiinimanseteista, joissa on voimakkaasti paisuva aktiivinen palokatkokomponentti. Puurakenteissa on lisäksi käytettävä kiinnityslaippaa varmistamaan läpiviennin paikallaan pysyminen.

Tuotekokoja on kolme, ja tuotenimi kertoo ulkohalkaisijan ts. porattavan reiän koon. Läpiviennit voidaan toimittaa määrämittaisina, mutta ne ovat lyhennettävissä työmaallakin.

Tekniset tiedot

Valmiit läpivientikuvat ja merkitäesimerkit on kopioitavissa Merkintäohjeesta (dwg) tai lisäämällä ilmaisesta ProdLib-kirjastosta.

Lisätietoa läpivienti- / putkimerkinnöistä voi lukea suunnittelijoille suunnatulta sivulta.

Hyväksyntä

ETA-asiakirja 15/0411

Läpivietävä tekniikka

  • Metalliputket, komposiittiputket, muoviputket, kaapeliniput, muoviputkiniput

Palonkestävyysluokka

  • Vaihtelee mm. läpivietävän tekniikan ja eristeiden mukaan välillä EI 30 - 60

Palokäyttäytyminen

  • Ei määritelty

Ilmaäänieristävyys

  • Vaikutus läpäisemättömään rakenteeseen verrattuna < -2 dB

Ilmatiiveys

  • Vuoto n₅₀ = 0,00 l/min


‍Tuotenimi kertoo tuotteen tarvitseman reiän koon. Esimerkiksi D42 tarvitsee 42 mm reiän. ILMOITATHAN AINA VIRTAUSPUTKIEN TAI KAAPELIEN TÄSMÄLLISET ULKOHALKAISIJAT.

D42

D42 on pienin saneerausläpivientimme mahtuen 42 mm reikään. Suurin läpivietävä putki voi olla ulkohalkaisijaltaan noin 23 mm. Tuotteen mukana toimitamme asennuslaipat, jotka varmistavat läpiviennin paikoillaan pysymisen sekä viimeistellyn ulkoasun. Jälkitöiksi riittää muiden tuotteidemme tavoin akryylikittaus.

D62

Saneerausläpivienti D62 asennetaan noin 62 mm reikään. Läpivientikapasiteetiltaan se yltää halkaisijaltaan noin 40 mm putkiin tai kaapelinippuihin asti. Tuotteen mukana toimitamme asennuslaipat, jotka varmistavat läpiviennin paikoillaan pysymisen sekä viimeitellyn ulkoasun. Jälkitöiksi riittää muiden tuotteidemme tavoin akryylikittaus.

D92

Saneerausläpivienti D92 on viemäriläpivientejä lukuun ottamatta sarjan suurin. Se asennetaan 92 mm reikään ja se mahdollistaa läpiviennit ulkohalkaisijaltaan 64 mm asti. Tuotteen mukana toimitamme asennuslaipat, jotka varmistavat läpiviennin paikoillaan pysymisen sekä viimeistellyn ulkoasun. Jälkitöiksi riittää muiden tuotteidemme tavoin akryylikittaus.

Lataa täältä

Esitteet ja asennusohjeet

Detaljipiirrokset