Asennustuotteet

Valikoimissamme on myös tuotteidemme asentamiseen liittyviä tarvikkeita. Sewatek-läpivientien kiinnittämiseen ei ole yhtä oikeaa tapaa, mutta näistä tarvikkeista voi olla apua. Lisäksi tuoteryhmä sisältää mm. akryylimassan läpivientien jälkitiivistykseen sekä asennustarrat palokatkojen merkitsemiseen.

Alumiininaulat                                                     

Myymme 3,1 x 60 mm (500 kpl/pkt) alumiininauloja, jotka ovat käytännöllisiä erityisesti onteloholviläpiviennin alatuen kiinnittämisessä tukkolautaan tai paikallavaluholviläpiviennin kiinnittämisessä vanerimuottiin. Lisäksi alumiininauloja voi toki käyttää esim. seinäläpivientien kiinnittämisessä muottiin paikallavalutyömaalla. Alumiininauloilla on kolme keskeistä etua: ne eivät jätä ruostetummumaa valuun, ne katkevat helposti petkeleellä ja ne irtoavat muotista huomattavasti ruuvia siistimmin ja muotin uusiokäytön mahdollistaen.

Sewatek alumiininauloja 500 kpl

Tiivistysmassa

Sewatek-läpivientien jälkitiivistykseen eli virtausputken juuren tai kaapelivälien kittaukseen voi käyttää tavanomaista akryylimassaa. Käyttöön soveltuu mainiosti myös kauttamme saatava ZappZimmermann-palokatkomassa.

Kiinnitysmagneetit

S-sarjan läpivienneissämme on paikka kiinnitysmagneeteille. Magneetti on helpoin ja varmin tapa kiinnittää läpivienti metalliseen valumuottiin, ja on siten elementtitehtailla laajasti käytössä. Kauttamme saatava magneetti on mallia Vemo m16.

Sewatek kiinnitysmagneetti (Vemo M16)

Vatupassi

H-sarjan läpivientien asennussuoruuden varmistamiseksi tarvittaneen yleensä vatupassia. Sewatek on kehittänyt tähän tarpeeseen pystymallisen vatupassin, jossa kupla on yläpäässä. Näin suoruuden varmistaminen esimerkiksi ahtaasta ontelolatan reunakaistastakin onnistuu.

Palokatkotarrat

Määräysten mukaan palokatkot tulee merkitä. Tuotteidemme merkitsemiseen voit käyttää Sewatek-asennustarroja. Tarrojen toimittamisesta voidaan sopia varsinaisen tuotetilauksen yhteydessä. Erikseen tilattaessa tarvitaan tieto käytetystä tuoteryhmästä ja käyttötarkoituksesta.

Sewatek palokatkotarra
Palokatkotarra kivirakenteeseen

Tulpat Sewatek-varauksiin

Osa Sewatek-läpivienneistä voidaan jättää rakenteisiin varauksiksi tuleviin tarpeisiin (ks. ETA-asiakirjat) ja tilkitä vain tilapäisesti. Tähän tarkoitukseen meiltä löytyy erilaisia muovi-, solukumi- ja kumitulppia. Tyhjän reiän tukkimiseen ratkaisu löytyy Zapp-Zimmermann tulpista.